imatge civisme desembre

 

Nosaltres complim…amb el compromís de potenciar les campanyes cíviques per un bon ús de l'espai públic, pel respecte al descans, per la cura del mobiliari urbà i dels espais comuns, per la col·laboració en la neteja dels carrers i l’entorn. I amb el compromís de contraposar els privilegis, les desigualtats i l'individualisme  mitjançant la solidaritat. En definitiva, el respecte i l’ajuda als altres, com a base fonamental per assolir una bona convivència.

Fets, i no paraules, fent campanyes cíviques de tinença d’animals, per portar els gossos lligats i amb morrió si cal, recollint els excrements, utilitzant els  espais canins i els seus nous elements agility. També amb campanyes de protecció de l’entorn amb sortides de coneixement d’espais naturals i de la via pública, tot respectant el descans veïnal, promovent la correcta deposició dels residus als contenidors o utilitzant la deixalleria, o el servei de recollida de trastos i voluminosos tots els dilluns, i el nou servei de recollida de poda casa a casa. Amb campanyes també, de convivència, d’educació vial i apostant per la mediació com a mitjà de resolució de conflictes veïnals.

Les i els socialistes entenem la solidaritat com un  instrument per contribuir a assolir la plena igualtat i la justícia social donant sentit al concepte de societat com a redistribuïdora de riqueses, i el voluntariat com a un dels principals elements vehiculars d’aquesta solidaritat. Els membres de l’equip de govern i molts dels nostres simpatitzants són un clar exemple de voluntariat i solidaritat, participant en el banc d’aliments i en la campanya de recollida del Gran Recapte  celebrat aquest mateix cap de setmana, o ajudant en el correcte desenvolupament de la setmana i el dinar de la gent gran del mes de maig, o en multitud d’iniciatives esportives (com el cros escolar o bicicletades), culturals o socials (com actes de la festa major..). Perquè les i els socialistes posem de rellevància la Solidaritat com a element indispensable del nostre fer diari.

Perquè a Santa Margarida i els Monjos convivim persones amb diferents necessitats que s'han de poder satisfer ajudant-nos entre nosaltres i sense crear molèsties als altres. El civisme, la convivència, la solidaritat i el voluntariat són cosa de tots i totes, tothom en som responsables.

#nosaltrescomplim  #fetsinoparaules #pscmonjos

Setembre 2023
L M X J V S D
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Bloc de la Imma Ferret

blocImmaR