L’agrupació local socialista de Santa Margarida i els Monjos va aprovar el passat 2 de desembre que l’actual alcaldessa, Imma Ferret, tornés a encapçalar la llista del grup socialista a les properes eleccions municipals, que és previst que se celebrin el proper mes de maig del 2015.

Ferret va obtenir el vot unànime de tots els membres de l’agrupació en aquesta votació, que representa el punt de partida per començar a preparar unes eleccions en clau local que tindran lloc en un any que es preveu mogut, pel que fa a nombre d’eleccions previstes.

L’alcaldessa actual va acceptar amb entusiasme aquesta proposta de renovació, perquè creu que “estem en uns moments en que no es pot baixar la guàrdia. La crisi econòmica i les retallades de molts serveis per part dels governs autonòmic i central fa que, des dels ajuntaments, haguem de donar resposta a molts dels problemes de la ciutadania, i aquestes respostes s’han de fer amb propostes d’esquerres i que posin en primer lloc la qualitat de vida i el respecte a les persones i que busquin el benestar de la gent, procurant que disminueixin les desigualtats”.

Imma Ferret, que afronta d’aquesta manera la seva segona legislatura com a candidata a l’alcaldia, manté “la mateixa il·lusió com el primer dia” i creu que queda molta feina per fer “sobretot per mantenir tot el que s’ha aconseguit fins ara”.

Davant la possibilitat que en aquestes eleccions municipals es barregin altres interessos que no pas els estrictament locals, Ferret creu que “aquestes properes eleccions tindran com a remor de fons la situació de Catalunya de cara a una possible independència, però penso que a les eleccions municipals del 25 de maig el que està en joc és si volem seguir treballant des dels ajuntaments en fer més agradable la vida a la ciutadania i procurar que ningú quedi exclòs d’una societat més justa i igualitària”.

Per Ferret, “cada cosa té el seu temps, i el dret a decidir el futur de Catalunya tindrà la seva data i el seu moment, de la mateixa manera que com volem el futur de Santa Margarida i els Monjos es determina el proper mes de maig”.

La candidatura d’Imma Ferret va ser avalada en una assemblea de militants i simpatitzants, que va omplir la sala d’actes de Mas Catarro el dia 16 de desembre.

Setembre 2023
L M X J V S D
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Bloc de la Imma Ferret

blocImmaR